Återförsäljare

Priser

Priserna gäller i SEK exklusive moms. Vi reserverar oss för ev prisändringar.

Eventuella prisändringar tillämpas omedelbart.

Betalningsvillkor

30 dagar netto från fakturadatum om inget annat överenskommits efter kreditprövning. Faktureringen sker i samarbete med PAYEX Finance AB. Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta enligt räntelagen +8% och en expeditionsavgift med 60kr. Vid inkasso 180kr.

Ordrar under 250kr debiteras med 25kr i expeditionskostnad om ingen större order inkommit inom 30 dagar. Fakturan erhålles senast 30 dagar efter leveranstillfället.

Leveransvillkor

Order över 2000kr exkl moms, vid beställning av enbart tillbehör levereras fraktfritt. Leverans sker med oss anlitat transportföretag, för närvarande DHL. Leveranstiden är cirka 1 vecka. Med varorna medföljer plocksedel och ordererkännande av lämnad order. Fakturan kommer vanligtvis en dag efter varorna levererats.

Reklamationer/Returer

Reklamationer rörande felaktiga leveranser ska meddelas oss inom åtta dagar efter mottagandet, annars anses leveransen som godkänd. Returer utan vårt medgivande godkännes inte. Varan ska vid godkänd retur vara i nyskick och inte prismärkt. Returfrakt betalas av avsändaren.

Restorder

Restorder noteras endast efter överenskommelse.

Privatpersoner

1. Allmänt

• Limex Production AB (556941-3239)bedriver verksamhet för limex.se

I priserna ingår moms med 25%.

Är du under 18 år så måste du ha målsmans tillstånd för få att beställa hos oss.

2. Användning av webbplatsen

Tillgång till och användning av denna webbplats och de produkter som finns på denna webbplats (gemensamt kallat "Tjänsterna") är föremål för följande villkor ("Allmänna villkor"). Genom att använda Tjänsterna, samtycker du till att de allmänna villkoren kan komma att uppdateras av oss från en tid till annan. Du bör därför hålla dig uppdaterad på denna sida regelbundet för att bli varse om eventuella ändringar som Limex Prodcution AB kan ha gjort av de allmänna villkoren.

Tillgång till denna webbplats är tillåten på tillfällig basis och Limex Production AB förbehåller sig rätten att återkalla eller ändra Tjänsterna utan att meddela det i förväg. Limex Prodcution AB kommer inte stå som ansvarig i det fall att denna hemsida är otillgänglig vid någon tidpunkt eller under någon tidsperiod. Från en tid till annan, kan vi begränsa åtkomsten till vissa delar av eller hela denna webbplats.

3. Sekretesspolicy

Vår Sekretesspolicy beskriver hur vi kommer att använda dina personuppgifter. Genom att använda denna webbplats, samtycker du till den behandling av uppgifter som beskrivs där och garanterar att alla uppgifter som du lämnar är korrekta.

4. Orderbekräftelse och överlåtelse av risk

Önskar du annullera eller ändra något i din order är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt.

Du blir ägare till de varor du beställt först när de har levererats till dig och vi har mottagit en fullgod betalning för varorna. När varorna har levererats till dig övergår ansvaret för deras förlust eller förstörelse till dig.

5. Leverans

Normal leveranstid från Limex Production AB är 7-14 arbetsdagar efter det att din order har mottagits. Vissa produkter kan under högsäsong eller vid hög belastning ha något längre leveranstid.

Vi tar alltid ut en frakt på 49.00kr

6. Säkerhet vid köp och betalning

Limex Production AB förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks. Vårt interna säkerhetssystem varnar om en order misstänks kunna vara ett bedrägeri.

Om säkerhetssystemet slår till väljer vi att inte leverera aktuell order. Ibland innebär det att en order stoppas trots att det inte rör sig om ett bedrägeri. Vi hoppas att du som kund har överseende med detta eftersom det rör sig om din säkerhet. Alla misstänkta bedrägerier polisanmäls och ärendet lämnas sedan till våra externa partners för vidare uppföljning.

7. Ångerrätt

Du har alltid 14-dagars ångerrätt från det att du mottagit varan.
Varan får provas men inte vara använd om du ämnar ångra ditt köp.
Skulle du mot förmodan ångra ditt köp så maila till info@limex.se.

8. Tillämplig lag och jurisdiktion

Dessa Köp- och leveransvillkor och din användning av Webbsidan (och alla relationer utan kontraktsnatur som kan uppstå genom eller i samband med dem) ska regleras av och tolkas i enlighet med svensk materiell lag. Du accepterar det svenska domstolsväsendets exklusiva jurisdiktion för att avgöra tvister som kan uppkomma genom dessa Köp- & leveransvillkor.

 

Öppetider

Våra öppetider är måndag till torsdag 09.00-16.00 och fredag 09.00-12.00

Ordertelefon: 0413-55 98 90

Orderfax: 0413-55 98 98

Ordermail: order@limex.se

Org.nr: 556941-3239