Sveriges största tillverkare av hundkoppel.

Limex är ett litet familjeföretag med stor kapacitet mitt i Skåne som tillverkar framför allt hundkoppel, hundhalsband, selar och katthalsband, men utför också en del lego arbete så som paketering och montering. Vi tillverkar även kundanpassade produkter till industrin t.ex packningar, bärselar med tillhörande mattor, bälte och remmar i olika utförande.

Allt läder vi använder garvas på Tärnsjö garveri som är ett miljöcertifierat garveri, dvs dom tillsätter inga giftiga ämnen så som krom, arsenik eller formaldehyd osv när dom garvar. Hudarna kommer till oss hela och förädlas sedan till de produkter du kan hitta i vår webshopen. Vi jobbar också i andra material t.ex neopren, polypropylen, nylon, microfleece och vanlig fleece.

Våra produkter säljer vi till zoofackhandeln i Sverige och via grossister i Europa.

Vi har möjlighet att ta fram produkter eller serier av produkter till din verksamhet om du har specifika önskemål det är bara att skicka en förfrågan till info@limex.se

I vår webshop kan endast registrerade företag inom zoofackhandeln handla. Alla andra är välkomna att titta runt på vårt sortiment. 

Besök oss gärna även på vår Facebooksida eller blogg för att hålla koll på våra senaste nyheter. Eller varför inte följa våran vardag på instagram.